Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Bussimatkat

Valmismatkat ja museokortti-klubimatkat

Åbergin Linjan matkatoimisto järjestää matkoja kuluttajamyyntiin ja tilauksesta matkapaketteja ryhmille.

 

Åbergin Linja on on vakavarainen AAA-luokan yritys ja kuluttajavirastoon rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, jolla on vakuudet matkustajien etukäteismaksuja varten. Valitsemalla luotettavan matkanjärjestäjän

 

Tutustu tarjontaamme ja lähde mukaan laadukkaille matkoilemme

Lisää matkoja matkakaupassamme aberginlinja.bussimatkat.fi

27.5. Tuusulanjärven kierros

 

Tuusulanjärven rantaa seurailevan tien varrelle muodostui 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa Suomen todennäköisesti ainutlaatuisin taiteilijayhteisö. Taiteilijayhteisön tunnetuimpia jäseniä olivat Jean Sibelius, Pekka Halonen, Eero Järnefelt, Juhani Aho sekä Eino Leino. Taiteilijayhteisön naisten elämäntarinat ja elämäntyö ovat vähemmän tunnettuja, mutta aivan yhtä kiehtovia ja merkittäviä. Yhteisön naiset antoivat tärkeän panoksensa paitsi vaimoina, äiteinä ja muusina myös itsenäisinä, lahjakkaina taitelijoina sekä perheille toimeentuloa ansainneina, koulutettuina ammattilaisina ja edelläkävijöinä.
Retken valokeilassa ovat mm. Aino Sibelius, Maija Halonen, Venny Soldan-Brofeldt, Tilly Soldan, Elisabeth Järnefelt, Saimi Järnefelt ja Martta Wendelin.
 
Tuusulanjärven kierroksella oppaanamme toimii palkittu ja arvostettu Mari Anthoni. 
 
HINTA:
 

 

10.6. Kartanoelämää Espoossa

Espoon kartanokierros -kiertoajelulla  tutustutaan kartanoiden ja huviloiden historiaan. Kierroksellamme matkan varrelle tulevat mm Espoonkartano, Albergan kartano, Oittaan kartano, Hyvinvointikartano Kaisankoti, Träskändan kartano ja Sinebrychoffin huvila

 
Kartanoelämän saloihin teidät johdattaa palkittu ja arvostettu Mari Anthoni. Päivän aikana opas kertoo tarinoita Espoon lukuisista kartanoista, niiden asukkaiden historiasta, elämästä, iloista ja kohtaloista.
HINTA:

19.7, 20.7, 21.7 Pori Jazz 2018

Tänäkin vuonna Åbergin Linja ja Pori Jazz järjestävät kuljetukset Helsingistä suoraan Kirjurinluodolle. Matkalle  on saatavilla kuljetus+lippupaketteja ja pelkkiä kuljetuspaketteja jo lipun ostaneille.

 

HINTA:

115,00 (pääsylippu + kuljetus)

45,00 (kuljetus, meno-paluu)

35,00 (kuljetus meno tai paluu)

 

 

Pyydä tarjous tilausajosta

tai SOITA +358 9 884 2589